Abodi Görögkatolikus Egyházközség
Menü
 
A HIT ÉVE

 
ÜNNEP

Húsvét előtt és után

Pünkösd előtt, pünkösd után

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
SZÁLLÁS

Abodon az év minden napján várja a piheni vágyókat a KUCKÓ kézműves-, táj- és VENDÉGHÁZ! Melyről bővebb információk találhatók:

kuckovendeghaz.gportal.hu

 
Mennyei humor

Viccek

 
Vendégkönyv
[27-8] [7-1]

2018.05.08. 18:35 Idézet

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

A Pünkösd előtti felhívást küldünk a V4 országokba:

Videó http://vkpatriarhat.org/en/?p=15128, https://youtu.be/5xME5crRkz4

 

Krisztusban

 

A Bizánci katolikus patriarchátus titkársága

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

 

 


2018.04.13. 18:32 Idézet

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

Küldünk Önnek egy linket a V4 országok keresztyénségének meghívására Pünkösd előtt:

http://vkpatriarhat.org/en/?p=15076

https://youtu.be/kYag1giucx8

 

A bizánci katolikus patriarchátus püspökei

 

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

 


2018.04.13. 18:31 Idézet

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

Küldünk Önnek egy linket a V4 országok keresztyénségének meghívására Pünkösd előtt:

http://vkpatriarhat.org/en/?p=15076

https://youtu.be/kYag1giucx8

 

A bizánci katolikus patriarchátus püspökei

 

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

 


2018.03.30. 10:05 Idézet

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

Küldünk Önöknek egy példányt a V4-ben levő püspökök meghívására.

(Videó: vkpatriarhat.org/en/?p=15033, youtu.be/qEWP-2Xrh5o)


Imádsággal a magyar nemzet számára


A bizánci katolikus patriarchátus püspökei

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

…………………………………………………………………………….

 

Bűnbánat és imádság - a V4 országok püspökeinek

 

Nagyböjti időszak csúcsosodik, belépünk a Szent hétbe. Emlékezünk Krisztus Megváltó halálára és dicsőséges Feltámadására.

A bizánci katolikus patriarchátus kéréssel fordul Önökhöz , a V4 országainak tiszteletreméltó püspökiehez. Ösztönözzenek húsvéti felvonulásra 2018. április 2-án. Ez a felvonulás legyen minden faluban és városban a családért és nemzetért.

Amikor Szlovákiat veszélyeztette a forradalom, sok hívő ígéretet adott Istennek. Napi két órát imádkozik, egészen Húsvétig, Szlovákia megmentéséért. Egy órat imádkoznak este 20-21: 00-ig minden családban. A második órat mindenki a számára megfelelő időben. Sokan hétfőn, szerdán és pénteken böjtölnek, meleg ételt csak este fogyasztanak. Isten meg hallgatta szenvedélyes hívásukat. De ezzel a lelki küzdelem nem ért véget. Továbbra is a V4 országokat fenyegeti az öngyilkossággal fenyegetett, Dublin IV és az Isztambuli Egyezmény. Olyan ez, mint Dávid és Góliát harca.

Egyes politikusok, mint például a volt Cseh Köztársasági elnök Václav Klaus, egyetlen megoldást lát, kilépni az Európai Unióból.

Mi elsősorban a bűnbánatra és imádságra hívjuk fel. Bárcsak rátalálnanak bátor férfiak és nőkre, Isten harcosaira, akik szintén ígéretet tesznek Istennek, hogy két órát fognak imádkozni Húsvétig, április 2-tól, Pünkösdig, május 20-ig.

Több évtizeden keresztül az egyházi vezetők megtagadták a bűnbánatot. Ezért ők is felelössek, az ENSZ és az EU által irányított jelenlegi demoralizációért, valamint a keresztény nemzetek iszlamizálásáért.

II. a Vatikáni Tanács sajnos nem foglalkozott a tényekkel, és nem szólított fel az szükséges bűnbánatra. Éppen ellenkezőleg, történeti-kritikai módszerrel ajtót nyitott a synkretizmusnak, pogányságnak és a neo-modernizmusnak. Ezek megtagadják Krisztus Istenségét, megváltó áldozatát, az igazi és történelmi feltámadást és a Szentírás ihletét.

A szinkretizmus előmozdította a mágikus kifejezést: "más vallások tisztelete", a démonok tényleges tiszteletben tartását. Ez megnyitotta az ajtót, nem csak az Európai iszlamizációhoz, hanem a multikulturalizmushoz, buddhizmushoz és a hinduizmushoz. Az Assisi gesztus azután végrehajtotta a hitehagyás útját.

A kereszténység alapjairól származó hulladékok széles választékot nyitottak a nemi demoralizációhoz. Ma az egyházban is normalizálódik. Marx bíboros támogatja a homoszexuális házasságkötést a katolikus templomokban. Az erkölcsi szétesésnek vannak gyökerei a szinkretizmus bálványimádásában és a liberális teológiában, amely elutasítja az élő Istent.

Ezért hívjuk fel a V4 országok püspökeit és papjait konkrét bűnbánatra a nemzetek megmentéséért. Ma legyen a bűnbánat 4 napos lelkigyakorlat. Szükséges hangsúlyozni a hit legfontosabb igazságait.

Minden pap fejezze ki személyes kapcsolatát szóban és gesztussal Jezus Krisztus iránt, valja meg személyes Megváltójának és Urának. Szükséges továbbá rámutatni a neo-modernizmus és a szinkretizmus rejtett ereklyéit, és lemondani azokról. Szintén meg kell szüntetni a szimpátiát az újvilági jövőbelátás, mágikus és spiritisztikus formák iránt.

Isten, Ezekiel próféta által ígéretet tett az új szív és az új Lélek számára. Az új szív szellemi átültetése megvalósult a Golgotán a végrendelet által: "Íme, anyád". Ezért a pap is, úgy mint János tanítvány, fogadja el az új szivet. Fogadjuk el a Szentlelket, mint az apostolok Pünkösd napján.

Tisztelt püspökök és papság, bűnbánat ezen formája által, készítsétek el az utat Isten csodájának. V4- ek országait: Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és Lengyelországot, akkor Isten megmenti!

 

 

Krisztusban

 

+ Eliás

A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

 

+ Timotej OSBMr + Módszer OSBMr

Püspökök titkárai

 

26. 3. 2018

 

Másolat: A V4 országok kormányainak


2018.03.14. 10:33 Idézet

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

Meghívót küldünk a magyar nemzetnek és a többi V4 államnak az iszlamizáció és a nemi ideológia veszélyeiről. Felhívjuk mindegyik nemzetet, hogy szervezzen tűntetést Húsvét hétfőn, hogy megmentse a nemzetet. Magyarok, csehek, szlovákok, lengyelek ébredjetek! Ébredj, Isten csodát tesz! Lépjen ki a közömbösségből és tűntetéssel fejezze ki nézetét! A húsvét hétfője lehet a nemzet feltámadásának nagyszerű folyamata!

(Videó youtu.be/PQbrFVfit5g, atlas-9.wistia.com/medias/tqvlevu6gt)

 

Imádsággal a magyar nemzet számára

 

A bizánci katolikus patriarchátus püspökei

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

==================================================

 

Csehek és Morvák, ébredjetek!

 

A 2018-as év a Cseh Köztársaság 100. évfordulójának éve, és ebben az évben két nagy veszély fenyeget bennünket. Fenyeget az Isztambuli Egyezmény ratifikálása és a Dublin IV. aláírása.

Mit tartalmaz az úgynevezett Isztambuli Egyezmény?

Röviden: ez nem „megelőzés nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak”, de ez a megtestesülés öngyilkos nemi ideológia bevezetésével járó nemzetek feletti ellenőrzési mechanizmus (pl.GREVIO).

Mit jelent a gyakorlatban? A gyermekeket ok nélkül elrabolják a családoktól ez a szupranacionális mechanizmus. Tehát ez a helyzet Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, Angliában, Németországban, ... de az információkat szigorúan titokban tartják, így a közvéleményt a bűncselekményekről az újfasiszta rendszer általában nem tudatja. Az Isztambuli Egyezmény ratifikálása még annál is rosszabb, mint aláírni a halálos ítéletét több százezer védtelen gyermek élete felett!

 Mi a Dublin IV?

Az Európai Unió tagállamai, köztük a Cseh Köztársaság is, hogy véglegesen befogadjanak iszlamokat, milliárdos bírságot fognak fizetni (ha megtagadva 4 bevándorló befogadását, egymillió euró bírságot kell fizetni, 400 bevándorló megtagadásáért: 1 milliárd euró).

A Dublini aláírást követően a migránsok feletti döntés joga nem a Cseh kormány hatáskörébe fog tartozni, hanem a nyereség mentes szervezetek fognak dönteni a migránsok felett! Ezután korlátozás nélkül szállítják a migránsokat Cseh Köztársaságba mind a muzulmán országokból, mind Németországból az úgy nevezett kiengyenlítésről legyen szó. Ezért Dublin IV. mert biztosítja, hogy a V4 országokat, Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot és Magyarországot, hogy elsödlegessen betöltsék bevándorlókkal.

Ugyanakkor az Európai Unióban egyesíteni kell a szociális segélyeket azért, hogy azok a bevándorlók akik Németországból és Svédországból kerülnek a ezek országokba oda többé ne térjenek vissza. A havi hozzájárulás összege 1 bevándorlónak Svédországban, mintegy ezer euró (ez 30.000 korona), Németországban 700 EUR (21.000 korona). A cseh állampolgárok, különösen a nyugdíjasok és a bevándorlók között létrejön egy hézag a bevándorlókkal kapcsolatban ami a szociális segélyt illeti. Továbbá, az iszlám migránsok jogosultak lesznek ezekre a csodálatos összegekre befektetett munka nélkül.

Ezért a Dublint automatikusan kötödik a "Global Compact-hoz." Az Egyesült Nemzetek Szervezete irányítja, és a Soros nonprofit szervezetek újból megvalósítják. A migráció további fokozásáról és az állami határok tényleges eltörléséről szól.

Csehek és Morvák, ebben az évben döntenek nemzetünk létezéséről és nem létezéséről! Iszlamizálódás (Dublin), egy géppuska, melyet emberre irányítnak egyik oldalról és másik oldalról ez gender Grevie (Isztambul). Válaszd ki, hogy mellyikkel oldalról akarod, hogy lelőjenek. Vagy mindkettőröl? És az emberek nem tudják, vagy nem akarják elhinni!

Mi a megoldás? Lépjen ki a közömbösségből és mondja meg az ellenvéleményét! Döntse el az életet, utasítsa el a halált! Menjenek ki Húsvét hétfőn minden falu és a város utcáira. Még ha csak hárman vagy öten is volnátok, akkor is van értelme! Bízz Istenben, mint Dávid, aki egy parittyával és öt kövel elindult a Góliát elleni küzdelembe. Isten adta neki a győzelmet! Rögtön megnyerte az első ködobás után. Te is megnyered a hit és az átláthatóság által! Igen, nyersz.

Bárki, aki továbbra is közömbös a kihívással szemben, ő maga és nemzetének önpusztulásáért lesz felelős!

A diákok a középiskolások és egyetemisták, vegyenek részt tűntetésen Húsvét hétfőn (április 2), a saját szülővárosukban vagy falvakban.

A húsvét hétfője lehet a nemzet feltámadásának nagyszerű folyamata!

Csehek és morvák, ébredjetek!

 

Ezért hozzátok fordulok szlovákok, lengyelek és magyarok: húsvét hétfőn ti is szervezzetek tüntetést az adott országban! Amikor felkelsz, Isten csodát tesz! Igen, csoda lesz. És megmenti a nemzeteket az iszlamizációtól és a nemi szodomizmustól és a későbbi megsemmisítéstől.

 

Csehek, szlovákok, lengyelek, magyarok, ébredjetek!

 

+ Eliás

A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

 

3. 3. 2018

 


2017.12.01. 19:33 Idézet

Glory to Jesus Christ!

 

On the occasion of the 100th Anniversary of Fatima, we send You thematic videos, including an event which – though short – determines the future of nations!

The message of Fatima concerns every person. Whoever sincerely seeks the truth will certainly not leave it without a response.

 

The Secret of Fatima after 100 years – Part One (Apostasy in the Church)

https://youtu.be/0nMsmWMonNU

https://vimeo.com/244434005

 

The Secret of Fatima after 100 years – Part Two (Consecration)

https://vimeo.com/244434266

https://atlas-7.wistia.com/medias/0xxmf16dt5

 

 

Secretary Bishops of the Byzantine Catholic Patriarchate

vkpatriarhat.org, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com


2017.10.18. 20:51 Idézet

Glory to Jesus Christ!

 

we send You a link to St Wenceslas Feast Demonstration on behalf of the nation which took place in Prague: youtu.be/aIB7atKWqVY, uogcc.org.ua/en/video/index.php/article/.18834/ and attach our topical letter.

 

Secretary Bishops of the Byzantine Catholic Patriarchate

vkpatriarhat.org.ua, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Is Francis a heretic or not?

 

In his Exhortation Amoris Laetitia, Francis de facto subverted the existence of universally valid moral norms and instead of objective facts he promotes mere subjective attitudes resulting in the abolition of God’s laws. He hypocritically calls it “mercy”. Czech bishop Holub, in contrast to the signatories of the Correction, covers up and advocates the heresies of Francis.

Quote by T. Holub (taken from Czech Radio): “The risk is that there is a notion of absolutely unchangeable teaching which ended with John Paul II, and then there has been some change coming with Francis. But it is exactly in family matters that the evolution of how to treat people in very difficult situations can be perfectly seen in the Church.”

Response: Holub substitutes the fundamental articles of the faith – dogmas – with so-called evolution, and calls in question and eliminates the saving teaching of the Church.

This “bishop” pretends to deal with the question of how to treat people; however, in fact he acts like a doctor who does not even set a correct diagnosis or give proper medication, but only disguises the disease, lets the patient die and then says that the evolution of how to treat people in very difficult situations can be perfectly seen here.

Quote: “Then Benedict XVI clearly said that divorced people, by their very complex situation, bear part of the suffering of the Church, and thus are to a large extent a treasure for the Church. Francis follows it up with a logical consequence. It’s a continuous development.”

Response: Benedict XVI’s statement concerns divorced people who, in order not to live in sin and to be admitted to Holy Communion, make sacrifices and live in chastity. This is the absolute opposite of what Francis advocates. Holub deceives the believers when he calls the opposites “a logical consequence” and “a continuous development”.

Quote: “Pope Francis has made an important step because he pointed out that in the sphere of failed marriages there are objectively wrong things; however, subjectively they can hardly be fully ascribed to individuals.”

Response: Holub is right that these things can hardly be fully ascribed to individuals, because the main culprit is, in fact, the Church which under the guidance of theologians like Francis or Holub has opened up to heresies. She has removed the conditions for true repentance and conversion, for personal relationship with the Saviour, deprived the believers of a clear consciousness of the priority which is the salvation of the soul, and failed to strengthen them with the power of the Spirit so that they may be able to fight against lies and evil. If the Church offered the means, Catholics would be able to prevent family conflicts and family tragedies. They would have both the motivation and strength to deny and humble themselves and to admit their mistakes. This would help them solve most of the problems. However, the Church with the spirit of Holub does not lead to this.

So the main culprit is the Church which has abandoned dogmatic and moral norms and shows no repentance, which is why she also prevents individuals from repenting. The solution, however, is not the admission of unrepentant people to Holy Communion, as is the practice of churchmen themselves.

Quote: “That’s why we should be sensitive to this because it’s not about laws but about an individual person.”

Response: This is a peculiar spirit and theology. Holub does not emphasize sensitivity to God, and ignores God’s love, that God gave His Son for us who died on the cross for us and our sins. Instead, he covertly seeks to legalize sin, but is not sensitive to the soul of an individual person who will face death, God’s judgment and eternity. Moreover, he also ignores the reality that life without true reconciliation with God and without respecting God’s commandments is no idyll. If a person rejects the cross of God’s law, he burdens himself with a much heavier cross of slavery to sin, gets into unsolvable situations, and is daily in danger of eternal condemnation.

There is a difference. There are people who lay no claim to receiving Holy Communion and do not even have the strength or conditions to receive it, but are aware of their guilt and weakness; these have a chance of salvation. But there are others, deceived by the clergy, who receive Holy Communion without repentance. These eat and drink their own condemnation. (1Cor 11)

Quote: “We say about the divorced that it is objectively wrong, but on the inside, when you are listening to an individual, you can understand that circumstances can be so complex that it is not possible to talk internally about committing a grave sin, and that is why we need to help.”

Response: Holub’s help is like a help by doctors who save people who are not fit by euthanasia.

In cases of involuntariness or ignorance, the sin is not mortal. People who live in a state of sin consciously and voluntarily, whatever their internal attitude may be, cannot participate in the Eucharist. This is the teaching of the Church.

Holub says that if you are listening to an individual, you can understand... It is because the person consciously boycotting the law of God is in a spirit of self-deception. He or she talks about it so forcefully that whoever listens to it believes. Therefore a priest should speak to such people in the power of the Spirit of Truth, so that the hearers are kindled with a desire to save their souls. But if a priest or a bishop unites with the spirit of lies against the law of God, against God and against the soul itself, it is a betrayal! Moreover, when a betrayal becomes a norm, it results in the mass killing of souls.

Quote: “It’s a sifting process which is not yet over, because the bishops are still learning it. It belongs to the Church, and it is a wonderful challenge which does not say that the Church is governed by regulations and prohibitions from Rome, but that it is we who seek the way the Lord wants to lead us.”

Response: At present, we are facing an intensive sifting process when divine truths and God’s commandments are being craftily eliminated. The bishops are learning this betrayal of Christ, of the Church and of the commandments of God from Francis, and Holub says that this belongs to the Church and that it is a wonderful challenge.

Francis and Holub teach people, and the teaching process is not yet over, how to circumvent the law of God and kill conscience by preferring subjective attitudes, so that one will not be able to elicit perfect contrition even in the hour of death. They even nourish them with invalid Communion on their journey to perdition. These are the most serious crimes. They not only destroy God’s laws but teach anti-laws which do not require self-denial, the taking of the cross or the following of Christ.

But when they remove the laws and commandments of Christ, they place so many heavy burdens on people’s shoulders that whoever obeys them has to deny himself and suffer far more than God would ever required. Moreover, people thus become slaves to sin and a burden to others. This suffering has no meaning.

Holub is right when he says that today the Church should not be governed by regulations and prohibitions from Rome. At present, these include the regulations for Islamization in each parish and monastery. Then it is really better for us to seek the way the Lord wants to lead us without the regulations of the apostate Francis.

The paradox is that Holub does not obey God’s commandments but rather advocates Francis’ regulations from Rome. He probably knows that those who elevated Francis can also elevate Holub first to the post of cardinal and then even to the post of Francis. He just needs to show his face in good time. That’s a wonderful challenge for Holub!

Quote: “The signatories do not specifically say what the Pope said wrong, but they interpret it, they recast it in the moulds of their own understanding, and they say that these 7 things are actually possible heresies. The whole text written by the signatories is about the following: “This is how we understand you, Pope – and that’s wrong.” And I’m afraid they do not understand him.”

Response: Francis uses such wording and vocabulary which is ambiguous, so not only the signatories but everyone can deduce the 7 heresies of Francis in accordance with a logical consequence. Modern heretics, as Pope Benedict XVI said, are so clever that they do not even formulate heresy and everyone automatically deduces it.

Francis, as the head of the Church, has a duty to clearly formulate the truths of the Catholic faith, and not deliberately give space to the spirit of heresy to destroy divine truths. His position of authority is an aggravating circumstance.

Francis kisses the feet of transsexuals and gives no explanation. This gesture in itself expresses approval of and respect for sexual perversion. He was obliged to call on these people to repent and be converted. Then if he kissed their feet, it would no longer be a gesture approving of perversion. Francis, however, makes these gestures consciously with the aim of legalizing perversion and abolishing God’s commandments. And this is a crime against God and the Church, and a sign that he is a manifest and obstinate heretic.

According to the Bull of Pope Paul IV and according to God’s Word Gal 1:8-9, Francis Bergoglio and Tomáš Holub are under God’s anathema and, being heretics, they are in office illegitimately.

 

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

 

+ Methodius OSBMr                         + Timothy OSBMr

Secretary Bishops

 

7 October 2017


2017.10.14. 16:09 Idézet

7 heresies of Francis

(Addition to the Correction)

 

The signatories of the “Correction” pointed to 7 heresies. Let us ask the basic questions:

1) What spirit is behind Francis and what is his aim?

It is the spirit of the Antichrist, and his aim is hell on earth and hell after death.

2) Are the heresies of Francis mentioned in the “Correction” really heresies?

Yes, they are! They are manifest heresies denying the essence of the Christian faith which is built on Sacred Scripture and Tradition.

3) What is the right attitude of the Catholic Church towards heretics?

Every heretic must be admonished, and if he does not repent, he must be expelled from the Church.

4) How does the Catholic Church treat heretical Popes?

In the past, Pope Honorius I was posthumously excommunicated from the Church, though he had not committed such serious heresies as Francis. The Bull Cum Ex Apostolatus Officio of Paul IV (1559) states that if a priest, bishop or pope has committed heresy, he is automatically excommunicated from the Church. The faithful must not obey such a pope, otherwise they are involved in his heresy. The heretical hierarch holds the ecclesiastical office illegitimately, and all his actions are without force.

5) What does God’s Word say about one who consciously utters heresies?

“... let him be accursed! ... If anyone preaches any other gospel to you than what you have received, let him be accursed!” (Gal 1:8-9) This curse has fallen on the heresiarch and invalid Pope Francis!

Francis abuses the highest authority for self-destruction of Christianity. This is evidenced by the fruits. Every Catholic is therefore obliged to separate from the invalid Pope and to break internal unity with him in the liturgy also. If a priest wants to mention Francis in the liturgy, he should replace “together with” with “let us pray for”, and it would be best to add: “for the conversion and resignation from office of the invalid Pope Francis”. If the priests do not have the courage to do so, let the Catholics encourage them. Before the priest changes the wording, let the believers say “anathema” in a low voice at the moment when the priest pronounces the name of pseudo Pope Francis. They will thus consciously separate from the curse which is on Francis.

A man who kisses the feet of morally perverted and demon-possessed people, who advocates Islamization in every parish, who has never stood in defence of devastated children stolen from their parents, who has never even stood up for persecuted Christians, and who, on the contrary, breaks natural and divine law, must be forced by the faithful to resign from office! All the cardinals and bishops who were in unity with him must repent publicly or resign.

What does Jesus say about Francis and his closest associates? “You seek to kill Me... You are of your father the devil... When he lies, he speaks out of his own character, for he is a liar and the father of lies.” (Joh 8:38-44)

The whole Islamist campaign conducted by Francis is public demagogy and a blatant lie; when he lies, he speaks out of his own character, shamelessly denying the reality. But his lie will cost the lives of thousands of Europeans and cause the destruction of the saving faith!

Francis is a false prophet with the spirit of antichrist. His heresies in the exhortation change the minds of Catholics. He de facto abolished the deadly sin. If anyone had a true awareness of sin which led him to repentance, one now receives the spirit of antirepentance, and no longer considers sin to be sin. Therefore, one no longer needs the Saviour. And this attitude is the attitude of spiritual suicide, the end of which is eternal condemnation in hell.

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

 

+ Methodius OSBMr                         + Timothy OSBMr

Secretary Bishops

 

 

1 October 2017

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Tomáš Holub and heretical Amoris Laetitia

 

In a radio broadcast, Tomáš Holub (Czech bishop) advocated and promoted the heretical Exhortation Amoris Laetitia. This Exhortation was opposed, among others, by the signatories of the Correction. The Exhortation de facto abolishes the universal law of God and establishes subjectivism as a norm. It is a heretical phenomenon which the Church has not seen since her inception.

“(The Church is) built on the foundation of the apostles and prophets, with Christ Jesus Himself as the chief cornerstone.” (Eph 2:20) The Church is not a pigeon fanciers club! “The Church is the pillar of the truth”, and no shambles! (cf. 1Ti 3:15)

Jesus took a whip and drove merchants selling pigeons and moneychangers doing business out of the temple, rebuking them for making the temple a den of thieves (Joh 2:14f, Mat 21:12f). John the Baptist said to the religious hypocrites and liberal Sadducees: Brood of vipers! Who warned you to flee from the wrath to come? Therefore bear fruits worthy of repentance.” (Mat 3:7-8)

Jesus warns even today: “Unless you repent, you will all perish!” (Lk 13:3) God has leased His vineyard to the churchmen; they have appropriated it, killed the prophets and at present they have even killed the living Christ by heresies. “When the lord of the vineyard comes, what will he do to those vinedressers? They said to Him: He will destroy those wicked men miserably... When the church hierarchs heard it, they understood that He was speaking about them.” (cf. Mat 21:33-45)

Vinedressers in unity with Francis celebrate the liturgy either invalidly in heresy, or sacrilegiously when they refuse to repent and remain in mortal sin so that they no longer discern the Lord’s Body and Blood. Receiving Communion, they eat and drink judgement to themselves (cf. 1Cor 11). And they now instil this unrepentant attitude into the wounded souls who, unlike them, are still aware of their guilt and sin and therefore have a chance of salvation. The liberal Sadducees, however, like false owners of the vineyard, want to deprive them of salvation and to transform them in their own likeness. That is why they do not lead them to repentance but impose Holy Communion upon them by which act they want to legalize their own heresy. Thus they give the souls a programme and set them onto the path towards eternal destruction.

 

Finally, let us ask two fundamental questions:

Is Francis a heretic or is he orthodox?

Is Tomáš Holub a heretic or is he orthodox?

According to the Bull of Pope Paul IV and according to God’s Word Gal 1:8-9, Francis Bergoglio and Tomáš Holub are under God’s anathema and, being heretics, they are in office illegitimately.

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

 

+ Methodius OSBMr                + Timothy OSBMr

Secretary Bishops

 

8 October 2017


2017.06.06. 13:26 Idézet
День добрый. Как правильно получить интим развлечения? Если вы присматриваетесь к [url=http://girls-nsk.cc]новосибирск проститутки[/url], то для вас это все равно будет элементов огромного риска – но для вас сeществуетраздел [url=http://girls-nsk.cc/verified-photo/]с проверенными фотографиями проститутка новосибирске[/url], выбирая [url=http://girls-nsk.cc/individuals/]vip индивидуалки[/url] как спутниц для вечера там, вы обнаружите прямо перед собой тоже, что и на фото в разделе. Это, несомненно, облегчит ваш поиск. Так же советуем смотреть отзывы к анкетам, там может быть полезная информация о том, как данная [url=http://girls-nsk.cc/vip-girls/]vip идивидуалка принимает клиентов Новосибирска[/url]. В качестве доп возможности не помешает подобрать хороший салон [url=http://girls-nsk.cc/massage-salons/]эротического массажа в Новосибирске с бесподобными и бесспорно лучшими мастерами своего дела[/url]. В добавок вы сможете [url=http://girls-nsk.cc/individuals/vyezd/]проститутки в сауну[/url]. Вдруг не совсем ваши эти варианты, то предлагаем вам рассмотреть с вот таким вариантом [url=http://girls-net/individuals/kirovskiy-rajon/]проститутки и индивидуалки В Кировском районе города Новосибирск [/url] Работаем только для вас http://girls-nsk.cc
2010.05.02 17:59
Marica74

Szeressétek

Akinek van édesanyja, boruljon az ölébe!

Tekintsen a mennyországra, s adjon hálát érte.

Akinek nincs édesanyja, vígasztaljuk szóval,

Meleg szívvel szeretgessük, s jutalmazzuk csókkal.

Akinek van édesanyja, soha meg ne bántsa!

Jóra intő parancsában, Isten útját lássa.

Akinek nincs édesanyja, s hazánk a hazája,

Öleljük át valamennyit, mert mind magyar árva!

 ”


2015.10.20. 15:23 Idézet

A letter of thanks to Hungary

 

The Byzantine Catholic Patriarchate hereby addresses the Hungarian nation – all sectors of society, the political government, the religious leaders, the men and women, the youth. Above all, on behalf of the Patriarchate and on behalf of all sincere Christians, we thank the representatives of the government for:

1) rejecting gender perversion and same-sex marriage, and acknowledging in the Constitution marriage as the union of one man and one woman, thus preserving the Christian Europe tradition;

2) legalizing a ban on Sunday trading in supermarkets, thus preventing the desecration of a holy day and consequently destabilization of the family;

3) effective resistance of the government and the people to the Islamization of the nation promoted by US globalists. Hungary has thus become an example to others, mainly the Slovak and Czech Republics.

Do persevere in your brave resistance to globalization! Antilaws are systematically imposed on every nation. Their aim is to promote moral, spiritual and physical autogenocide. The anti-Decalogue of the so-called Lisbon Treaty with the priority of homosexuality and sexual LGBTQ deviance has resulted in a curse progressing. The responsibility for this curse coupled with the Islamization of Europe rests primarily with the Vatican. The Vatican has fallen away from God by endorsing and proclaiming heresies of neo-Modernism which deny Christ’s redemptive sacrifice on the cross, His real and historical resurrection and divine inspiration of Scripture. In addition, the Vatican advocates syncretism with paganism (Nostra aetate 1965, Assisi 1986). Pseudo Pope Francis de facto approves homosexuality, which became manifest especially in his gesture of kissing the feet of a transsexual. An anathema – a curse acc. Gal 1:8-9 – was declared on him, Card. Bergoglio, on 15 September 2009 for unity with heresies and syncretism. He occupies the office illegitimately. The dogmatic bull of St Paul IV promulgated: “If the Roman Pontiff, prior to his promotion or elevation as Roman Pontiff, has fallen into some heresy, the promotion or elevation, even if it shall have been by the unanimous assent of all the Cardinals, shall be null, void and worthless. Each and all of his actions and enactments, howsoever made, shall be without force!” Therefore his regulation requiring all Catholics in Europe to host at least one family of Muslims in every parish and every convent does not oblige anyone and, moreover, it is a betrayal of Christ, the Gospel and the whole Christian tradition. Francis has projected nationwide Islamization through the mediation of each parish. Not even US globalists have dared to come up with such a project. No bishop and no priest can by any means for reasons of conscience realize this project of self-destruction of the nation and Christianity, and, moreover, as citizens of Hungary they have no right to do so.

We hereby encourage the Catholic Bishops to set an example of repentance and to renounce heresies and syncretism with paganism. If any of the bishops are under an anathema, after this gesture of renunciation and profession of faith the anathema will be removed (see Attachment).

Hungary has found itself at the epicentre of the fight against satanic globalization. Therefore it needs God’s help. May Hungary start sound mission and be raised spiritually through conversion and true repentance! Saint Paul encourages us to desire the gift of prophecy intended to “comfort, exhort and edify” (cf. 1Cor 14:3). May there be such prophets who will speak in the mass media and censure the system of demagoguery, lies and NWO globalization. May they expose the methods and crimes of globalists. May they uncover juvenile justice crime statistics of mental and physical child abuse. In Norway, 59 of children stolen from their parents by the juvenile justice system commit suicide every year. Mothers end up in alcoholism, drug addiction or suicide. The pernicious fruit of the juvenile justice system is also seen in England, France, Finland... Some European countries have already legalized narcotics and even euthanasia for children! There is a need for true warriors and defenders of the truth in the Hungarian mass media! There is a need to use the mass media, culture and education properly to mould the younger generation. Young people need to be prepared for responsible family life and warned against self-destructive traps set by globalists who mainly abuse the Internet technology. It is necessary that men who have received Christ as their Lord and Saviour gather together in small groups and learn to be the head of the family and society, primarily by a responsible approach to problems. Then they will have the strength to pursue truth and justice and to protect the nation against autogenocidal and treacherous systems.

The prophetic programme for the spiritual resurrection of the individual, family and nation at the present time is as follows:

1) A tithe of time (2 hours and 25 minutes) to God and your soul in prayer. All family members pray the holy hour from 8 to 9 p.m. together (vkpatriarhat.org.ua/en/?p=11475). Every Christian prays for one hour during the day – this is a so-called prayer guard creating a continuous prayer for the salvation of Hungary (vkpatriarhat.org.ua/en/?p=11481). Pensioners can take turns praying in the nighttime. It is appropriate that during the week they gather for common prayer and take full advantage of pension age for their own benefit as well as for the benefit of their family and the nation (see the lifting up of a mountain acc. Mk 11:23: vkpatriarhat.org.ua/en/?p=9943 and the prophetic prayer acc. Ez 37: vkpatriarhat.org.ua/en/?p=9812). Christians also stop for a short prayer (3-5 minutes) during the day (see vkpatriarhat.org.ua/en/?p=4952). Except for a short stop after getting up and at the end of the holy hour at 21:00, the prayer stops are at 9:00, 12:00, 15:00 and 18:00 and before bedtime.

2) Celebration of Sunday (see vkpatriarhat.org.ua/en/?p=11421)

Time for fellowship is part of the celebration of Sunday. It is time when men pray and devote themselves to the Word of God, but also seek the truth in dealing with concrete problems in the spiritual, family and political struggle against the system of lies and the spirit of death.

May Hungary through sincere Christians receive a vital spiritual programme for its salvation and become a model of spiritual resurrection for other nations!

Praying for Hungary,

 

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

Donetsk

 

+ Methodius OSBMr             + Timothy OSBMr

Secretary Bishops

Prague

 

vkpatriarhat.org.ua/en/?page_id=9564

 

 

28 September 2015

Attachment: Confession form

1) Do you believe in the One Lord Jesus Christ, Light from Light, true God from true God, of one Being with the Father, who for us and for our salvation became man, and by the power of the Holy Spirit was incarnate of the Virgin Mary?

2) Do you believe that our Lord Jesus Christ died on the cross for you and for your sins, and rose from the dead on the third day historically and really?

3) Do you receive the Lord Jesus Christ as your Saviour and do you give your life to Him?

4) Do you receive the Blessed Virgin as your spiritual Mother like the disciple by the cross? (Jn 19:25-27)

5) Do you receive the fullness of the Holy Spirit, the Spirit of truth and the spirit of repentance, in order to become Christ’s witness, martyr, like the Apostles?

6) Do you renounce the spirit of the New Age – the spirit of syncretism with pagan religions and the heresies of neo-Modernism?

7) Do you renounce the spirit of gender ideology which promotes all forms of LGBTQ sexual perversion?

8) Do you renounce the destructive system of juvenile justice which ruthlessly steals children from their parents and abuses them morally, mentally and physically?

9) Do you renounce Satan and his demons, especially those who at this time work through different covert forms of magic, spiritualism or divination (homoeopathy, acupuncture, hypnosis, divination by pendulum...)?

10) Do you renounce the spirit of Freemasonry and the New World Order (NWO) – the spirit of globalization which programmes moral, spiritual and physical autogenocide of Christianity and humanity?

 

.............................................         .................................

(Signature)                                               (Date)


2015.09.13. 15:11 Idézet

Response to the appeal of pseudo Pope Francis

 

What is the purpose of the pseudo Pope’s appeal for hosting immigrants? Islamization of Europe! First he created the impression that the issue of immigrants is about helping Christian families in need. When the reality showed that it was not about Christians, the clergy immediately fabricated an explanation, saying that Christians should not mind whom they help. They should be, according to Card. Duka, like the Good Samaritan and help anyone. The clergy purposefully concealed the fact that the fruit would be self-destruction – both their own and of their dearest ones.

A truly patriotic attitude towards the artificially induced wave of immigrants can be seen with the Czech President: “Not a single immigrant, otherwise it will start an avalanche!” To distinguish whom to help and whom not, as the clergy suggest, is a trap and loss. Theoretically, you can distinguish between a refugee family and a killer of a terrorist Islamic group, but to distinguish it in practice is a utopia. The immigrants are without passports and there is uncontrollable pressure. Statistics show that 90% of immigrants are young Muslims. Along with them come disguised terrorists, as evidenced by the police. At the root of Islam is the principle of bloody destruction of “unbelievers” (jihad), which is testified by one-thousand-year history.

Destruction of Islamic countries (Libya, Syria, Iraq) by USA has resulted in a strong immigration wave, which was the intention. Migration has become a means for USA of eradicating Christianity and civilization in Europe.

Whom was Francis obliged to address and in what way? He was obliged to make an urgent appeal to the UN and the US government to stop initiating and arming insurgents. He was obliged to demand that USA should cease revolutionary coup technologies by which they artificially provoke civil wars and consequently the waves of immigrants. This would be a gesture of mercy towards the hundreds of thousands.

Card. Bergoglio (Francis) fell under God’s anathema according to Gal 1:8-9 for the proclamation of heresies which deny the essence of Christianity. The anathema was made public on 15 September 2009. According to the doctrinal Bull of Pope Paul IV “Cum Ex Apostolatus Officio”, if someone who previously preached heresies would become the Pope, even though he was unanimously elected, the election is invalid. So Bergoglio occupies the papal office unlawfully.

Jesus calls even today: “Beware of false prophets, who come to you in sheep’s clothing, but inwardly are ravenous wolves. By their fruits you shall know them...” (Mt 7:15-17)

“The spirit of antichrist, whereof you have heard that it comes, it is already in the world. But you are of God, little children, and have overcome the false prophets.” (1Jn 4:3-4)

Quotation of Francis: “I appeal to the parishes, the religious communities, the monasteries and sanctuaries of all Europe to show the true meaning of the Gospel and to take in one family of refugees.”

“…I appeal to the parishes

Response: According to statistics, 90% of immigrants are men – Muslims. In addition, this is not a question of temporary assistance, but each parish will have to accept Muslims permanently. They will then invite others and others and the parish will have to provide housing for them and then build a mosque or leave the church to them, as is the case in the Netherlands or France.

Francis will thus ensure nationwide Islamization of Europe. Under the guise of mercy Catholics are to commit the greatest cruelty and cynicism in relation to themselves and each other as well as in relation to their own children and their nation.

Quotation: “...I appeal to the religious communities

Response: Francis thus destroys religious communities and reduces their religious activity, not for the benefit of the Church but in favour of Islamization to their own detriment towards self-destruction.

Quotation: “...I appeal to the monasteries

Response: In the case of contemplative convents or monasteries at all, it is their total destruction. They will turn into bastions of terrorist fighters whom nuns will serve. Moreover, there is a real danger of sexual abuse of nuns. Francis covers up this crime against God and consecrated persons by speaking about mercy!

Quotation: “...I appeal to the sanctuaries

Response: These are holy places of worship of the Lord Jesus and the Mother of God; and they will be swarming with Muslims worshipping Allah and terrorizing the Christians. In fact, this will mean destruction of all these sanctuaries.

Quotation: “...I appeal to all Europe

Response: Francis has drawn out this project of false mercy, or suicide of Christianity, for all Europe. Thus, there will soon be a crescent erected over each parish and the crosses will be removed from public places and finally from the churches too which will gradually be rebuilt into mosques. Europe should become part of the Islamic state.

Quotation: “...to show the true meaning of the Gospel”

Response: To commit spiritual suicide is not the true meaning of the Gospel, but it is a gesture of Francis’ antigospel for which he fell under an anathema – curse: “If anyone preaches any other gospel, let him be accursed.” (Gal 1:8-9) The true meaning of the Gospel is to preach salvation in Christ even at the price of martyrdom!

Quotation: “to take in one refugee family”

Response: Francis does not say openly that if any of these immigrants becomes a Christian, sooner or later they will cut his throat because such are Islamic laws and Brussels begins to respect and even promote them. If anyone tells the truth, Brussels will label him as a xenophobe and sentence him to three years in prison!

Quotation: “...I address myself to my brother bishops of Europe”

Response: Francis abused the structure of the Catholic Church, which has been built through the centuries, as well as papal authority to destroy not only Christianity but also European nations. And bishops, whom he calls brothers, are to be an instrument of this as he asks them to implement this nefarious agenda in every parish through priests, regardless of whether the nation likes it or not.

What shall officers do when the general commits treason and gives a suicidal command to totally destroy the entire army and the defended area? They must stand up against him, even at the cost of their own death. A mass murderer must be deposed from his office and removed.

Quotation: “...as true shepherds”

Response: If the bishops of Europe obey Francis, they are no shepherds after the example of Christ any more, but they are thieves and murderers (cf. Jn 10:10).

Quotation: “...to support this appeal of mine in their dioceses”

Response: To encourage bishops in suicidal globalization is, moreover, political subversion on the part of Francis. The Czech President said: “Not a single immigrant,” but Francis said: “In every parish!” Cardinal Duka hypocritically declared: “We invite those who have recourse to us to become part of our democratic society.” So let Cardinal Duka, as the Good Samaritan he speaks about, be the first to sacrifice the restitution of the property which the Church wheedled out of the Czech nation. The Vatican Bank, which especially launders dirty money, ought to make the same gesture of so-called mercy.

Quotation: “Whatever you did to the least of these My brethren, you did it to Me.” (Mt 25:40)

Response: Francis stabs his least brethren, and thus Christ, in the back. The common believers trust him in blind obedience and they little dream that he could be a false shepherd who seeks to destroy Christ’s flock in Europe.

Quotation: “Whatever you did to the least of My brethren...”

Response: What did Francis do when the evil legislation introduced so-called sexual education, de facto moral devastation of the least brethren of Christ? What did he do to stop the stealing of children by the juvenile justice system? Only in Norway, 59 of the stolen children commit suicide per year... What did he do against the anti-Decalogue of the Lisbon Treaty which sets homosexualism as a priority and destroys millions of the least brethren of Christ? What did he do against heresies which are the root of this suicidal epidemic of the least and defenceless ones?

Conclusion:

Francis’s appeal is not in harmony with the Spirit of Truth, and is not intended to restore Christianity but rather to cause its self-destruction. It incites people to commit suicide rather than show mercy. Therefore, no Christian can obey this appeal of Francis of 6 September 2015. If they do so, they call down a curse on themselves and on the whole area. What is more, they thus implement the programme of Masonic globalization associated with the reduction of mankind which leads to temporal and eternal death.

By his appeal, Francis builds a nationwide network of Islamization through treacherous bishops and treacherous priests who thus complete the process started by the generation before them which promoted heresies denying the essence of Christianity and calling for reverence for paganism and its demons (Nostra Aetate 1965, Assisi 1986) as well as toleration and promotion of gender and LGBTQ sexual perversion (Bergoglio kissing the feet of a transsexual). Islamization is the final stage of mass apostasy from Christianity and the end of Christian European culture.

The Byzantine Catholic Patriarchate appeals to priests to stop mentioning the heretic Bergoglio under the name of Francis in the liturgy because they thus publicly manifest that they submit to his heretical and autogenocidal programme. Therefore, Catholics must no longer attend liturgies celebrated by priests who are in unity with this pseudo Pope. The priests who continue to be in unity with him receive the spirit of Antichrist, expelled the Holy Spirit, and their administration of the sacraments is null and void!

What should Christians do to restore their faith?

They should adopt a spiritual reform programme: a tithe of time to God – 2.5 hours a day! Let everyone devote one hour to private prayer and one hour from 8 to 9 p.m. to family prayer. Stop during the day in short prayer stops (vkpatriarhat.org.ua/en/?p=4952). On Sunday, from early morning, contemplate the mystery of Christ’s Resurrection and Pentecost according to the given model (see vkpatriarhat.org.ua/en/?p=11421). Attend liturgies celebrated by those priests who have preserved the true faith and do not share unity with the contemporary heresies represented by pseudo Pope Francis. The activity of Francis Bergoglio is only a product of the suicidal post-Vatican II apostate spirit under the slogan of aggiornamento (bringing of the Church up to date).

To obey Francis Bergoglio is a safe way to hell on earth and after death!

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

 

+ Methodius OSBMr           +Timothy OSBMr

Secretary Bishops

 

vkpatriarhat.org.ua/en/?page_id=9564

 

Donetsk – Prague, 8 September 2015

 

Cc: Presidents of Europe, MEPs, Bishops of the Orthodox Church, Mass media

 

Byzantine Patriarchate

vkpatriarhat.org.ua, uogcc.org.ua, vkpatriarhat@mail.ru

 


2015.05.20. 20:29 Idézet

Glory to Jesus Christ!

 

We send You a copy of our pastoral letter to Hungarian bishops of 18 May 2015.

 

Secretary Bishops of the Byzantine Patriarchate

vkpatriarhat.org.ua, uogcc.org.ua, byzcathpatriarchate@gmail.com

================================================

 

Pastoral letter to Hungarian bishops

 

Dear Bishops of Hungary!

You live in a historic time when we are witnesses to gradual autogenocide of the nations under the influence of the ideology of consumerism which is associated with immorality and perversion. This ideology prioritizes homosexualism, paedophilia, zoophilia, narcotics, euthanasia even for children and healthy people, stealing of human organs. This age is ruthlessly anti-Christian and anti-Catholic. The individual’s identity is eroded and a kind of biorobots are formed by means of gender ideology. This false ideology removes the God-given difference between man and woman and produces de facto mentally disturbed individuals who become a plaything of a variety of not only unclean but even sadistic demons. These dubious characters are then purposefully promoted to key positions in order to terrorize normal people by establishing antilaws and consequently by sanctions and imprisonments. Their priority in the EU currently is not just legalization but directly privileging of homosexualism and sexual perversions associated with the stealing of children from their loving parents, and that not from dysfunctional families but from good families. An artificial pretext for stealing of children is so-called “domestic violence” or “stifling love”, which are terms used by this system to refer to sound Christian and moral upbringing. Promotion of perversion among children starts in the very kindergartens. This satanic ideology leads to autogenocide of the nations and humanity under positive terms such as “children’s rights”, “women’s rights”, “child protection”... These terms are a guise for the most serious crimes against humanity, worse than the crimes of fascism or other genocidal ideologies in history. Mass media under the sway of this spirit change the minds of people and serve in promoting autogenocide of their own nations.

The greatest tragedy is that this moral decay is the fruit of heresies which covertly like cancer progressed in the Mystical Body of Christ, which is the Church. The former Pope Benedict XVI, being Prefect of the Congregation for the Doctrine of the Faith, admitted that after Vatican Council II only such priest could become a bishop who was open to the world. Such bishop then held liberal views coupled with heresies which he accepted as so-called aggiornamento. Astuteness consisted in the fact that these heresies were hidden and the heretic did not call them by their proper names (this also was admitted by Pope Benedict). This is how the spirit of antichrist works. The gravest heresies against Christ’s Gospel were spread even under the guise of positive terms. In the period after the Council, a true reform was needed within the Church through repentance and conversion! However, it was replaced by a so-called liturgical reform. In any case, this reform was a crime against the Church because it pushed aside true repentance! It no longer placed emphasis on conversion, keeping God’s commandments and true celebration of Sunday.

At that time, the second half of the 20th century, paganism experienced a renaissance through Hindu yoga and Buddhist martial arts connected with meditations, massages and acupuncture. Furthermore, rock music which has its roots in the satanic voodoo associated with drugs, violence and cynicism was massively popularized. The sick and one-sided psychology of the atheist Freud and occultist Jung began to be deified. Sexual revolution stirred by paedophile Kinsey broke out. Heresies of neo-Modernism connected with Bultmann and receptiveness to paganism through the Vatican II declaration on so-called reverence for pagan religions, i.e. for their demons, penetrated into the Church! Faithful Catholic bishops, priests and religious were isolated, ridiculed and punished for so-called disobedience to ecclesiastical authority! It was a process of anti-repentance, full openness to the world, so-called aggiornamento! Christianity became stale salt; prophets were spiritually killed, heretics got hold of the formation of the future clergy and occupied episcopal offices. That was a crime, a betrayal of Christ and of the Gospel! The disintegration process escalated under Pope John Paul II who tacitly approved of heresies and he himself made a receptive gesture to the spirit of paganism – the spirit of New Age! Hiding oneself behind moralizing without emphasizing repentance and conversion produced the opposite effect. A massive process of disintegration of the family started! The cult of unchastity was massively inculcated by the mass media! The Vatican remained silent and continued with the self-destruction programme of aggiornamento instead of salvific repentance! Instead of mission it promoted so-called peace and spiritual unity with paganism!

Heresies spread at theological faculties like an avalanche and covertly, under the guise of better understanding of Holy Scripture, denied the most fundamental truths of the faith: the Divinity of Christ, His historical and real Resurrection and divine inspiration of Holy Scripture. However, everything was disguised with the so-called scholarly historical-critical method, the substance of which was condemned already by Pope St Pius X. Behind this method was and is the spirit of neo-Modernism associated with atheism. This spirit uses an impudent principle of manipulation by way of ridiculing unconverted students of theology and inculcates heresies in their minds on the basis of intellectual pride!

At this critical time when it was necessary to repent, God’s Spirit breathed on the Church especially through the so-called Charismatic Renewal. This Renewal was intended to form Christ’s witnesses (martyrs – ‘martyres’) (Acts 1:8). The Apostles, and especially the Apostle Paul, were and always are an example. The Apostle Paul was a true witness – a martyr of Christ. He could say truthfully: “For to me, to live is Christ and to die is gain” (Phil 1:21) ... “It is no longer I who live, but Christ lives in me” (Gal 2:20). The Charismatic Renewal was de facto gradually quenched in the Catholic Church. The renewal of mission which began on its basis ended soon. So this Renewal failed to leaven the paralyzed Church. Who is to blame? Obviously both sides. Those who accepted the spiritual renewal, but also the Church hierarchy and the false prophets, so-called theologians, who abused converted people, thwarted their vocation and made them instruments of spreading poisonous liberal and neo-Modernist theology. In this post-conciliar period, Pope John Paul II instead of true repentance makes a gesture in Assisi by which he opens the door of the Church to the spirit of paganism which is associated with divination, magic and spiritualism and which worships demons in place of God. Beginning with Moses and ending with the last book of Scripture, a hard fight is waged against this spirit. The prophets called this “reverence” for other religions and their demons “spiritual fornication”. Martyrs refused to drop a single grain of incense and preferred to die rather than show reverence for demons! By his gesture, John Paul II committed a grave crime against the Gospel, against the Church Tradition and against the whole Scripture. This gesture introduced new thinking but heretical one which falsely considers pagan religions to be alternative ways to salvation! This is nonsense and a supreme heresy! This gesture practically puts an end to mission. Mission starts to be pejoratively called proselytism which allegedly harms the culture of the particular nation. Consequently, through these phrases, the Holy Spirit was expelled from the Church and moral decay began. Scandals connected with clerical paedophilia spreading from America through Ireland to Australia discredited the Catholic Church. What put the lid on was that by his gesture of beatification of John Paul II, Pope Benedict XVI de facto elevated to the altar of the Church heresies of neo-Modernism disseminated during the pontificate of John Paul II who gave his tacit consent to them. At the same time, he canonized the spirit of neo-paganism and syncretism which John Paul II introduced by his gesture in Assisi in 1986. This apostatical gesture set a precedent for all Catholics! His beatification represented the culmination of apostasy from orthodox doctrine and Tradition, and brought down a curse on the Catholic Church according to the Word of God: “If anyone preaches any other gospel, even if it was an angel from heaven, let him be accursed.” (cf. Gal 1:8-9).

The Byzantine Catholic Patriarchate appealed to Benedict XVI to reject this step of beatification even if it should cost him life. However, because he did make this step, the Patriarchate made public God’s curse – anathema on him that very day – 1 May 2011. Through him, this curse fell on the whole Catholic Church! The publication of anathema was intended to awaken him to the reality and to help him repent in earnest! Unfortunately, he shows no repentance and the infection affects more and more nations. The Ukrainian nation at the present time is an example of how a curse looks for which the blame falls above all on the Catholic Church which instigated a so-called revolution of dignity, or homosexuality, instead of repentance (see statements by Bishop Gudziak and Card. Husar). Thus the Catholic Church, due to its apostasy, is a curse for the nations and sows physical and spiritual death! This is the harsh reality and we cannot close our eyes to it. Honest Catholics ask: How to repent? How to adopt sound Christian principles and tradition cleansed of heresies and amoral devastation of the post-conciliar period?

The Hungarian nation is the only one in the EU to oppose the antichristian laws and to declare the family to be the foundation of human society. In the Constitution, this nation clearly defines marriage as a union between a man and a woman, whereby it flatly rejects homosexual or lesbian marriage as promoted by degenerate Europe. The Vatican and its current pseudo-Pope Francis give tacit consent to the latter. Francis has not said a single radical word against heresies, against syncretism or against homosexual or transsexual perversion! By his gestures, silence and indications he expresses approval of this rebellion against the law of God and against God! The Byzantine Catholic Patriarchate published God’s anathema on him too acc. Gal 1:8-9. No one can remove the anathema from him unless he repents in earnest!

At the present time every Catholic Christian, be it a layman, religious, priest, bishop or cardinal, is obliged before God to confess the true Catholic faith and to dissociate himself from the spirit of modern heresies and from the spirit of apostasy in the Church. The external gesture must be separation from the curse of the Vatican! Priests must not mention the name of the present heretical “Pope” in the liturgy. If anyone does so, then by this external gesture he brings down a curse on himself and on all attendants in the church. The believers are obliged to warn such priest or bishop! If he persists under the sway of the spirit of curse, they must dissociate themselves from the heretic according to the Bull of Pope St Paul IV and are no longer bound by obedience to such pseudo-Pope, bishop or priest. This apostate church structure which rejects repentance is not part of the Mystical Body of Christ – the Church – any more! Therefore, a priest who manifests unity with “Pope” Francis in the liturgy or in public thus voluntarily remains under his curse and receives the spirit of New Age which drove out the Spirit of God from the Church! Liturgies celebrated by such priest and all sacraments administered by him are then just a pious performance and are null and void! To show repentance, every priest must confess the true faith, publicly (in the presence of the faithful) renounce the spirit of neo-Modernism which is proclaimed at theological faculties through historical-critical theology, renounce the spirit of syncretism (i.e. the spirit of Assisi) associated with reverence for pagan religions and their demons, and renounce false tolerance of homosexual, transsexual and other forms of sexual perversion! These are sins above all against the First Commandment for which an anathema falls on every priest, bishop, religious or common believer acc. Gal 1:8-9!!!

A sign of repentance must be that a priest will not mention the present invalid Pope Francis in the liturgy. He can use the following formula instead: “In unity with all orthodox Popes and Bishops of the Catholic Church”.

Through Assisi and through heresies, the spirit of satanization was unleashed on the individual Catholic nations. We now reap the fruits in present-day antichristian Europe! The exception in the EU is Hungary! The political regime under Prime Minister V. Orban correctly defined the essence of marriage in the Constitution of the State. In fact, it thus rejected all forms of pseudo-marriage (homosexual and schizophrenic gender ideology)!

Another heroic step of the Prime Minister was his resistance to the business system which was abused and prevented people from keeping Sunday. True celebration of Sunday enables Christians to find time for themselves, for their family, for prayer, for God’s Word as well as for a living fellowship! The reform of Christianity must start with these measures declared by the political representative of Hungary – restoration of the family through celebration of Sunday! It is not enough today to be present at the Sunday liturgy. And if this liturgy is celebrated by a priest who is in unity with the apostate Vatican, it is a source of curse rather than blessing! It is necessary that Sunday should be the Day of Resurrection and the Day of the Holy Spirit when Christians devote time to family prayer and especially Christian men gather together and devote themselves to fellowship after the example of early Christians (Acts 2:42). Here men would find time for prayer and then they would learn how to perform the function of the head in the family, in the Church and in society. They would ask the Holy Spirit for true wisdom in protecting their family, bringing up children and struggling together for the preservation of moral values which are the greatest treasure for the nation. Without fellowship, without the apostles’ teaching – i.e. the Bible and orthodox Tradition, and without prayers of men who lift up holy hands to God (1Ti 2:8) the Church and the nation cannot be restored. Therefore, the Catholic Church in Hungary cannot be subject in false obedience to the spirit of apostasy which holds power in the present-day Vatican. It is not the Spirit of Christ but just an imitation, disguised with pious phrases, using psychological manipulation and abusing spiritual authority and obedience for self-destruction of the Church and nation.

The Byzantine Catholic Patriarchate appeals to all Hungarian Catholics as well as all Christians in Hungary to join in perpetual prayer and to call on God day and night for spiritual resurrection of the Catholic Church in Hungary. 24 people fill 24 hours and they all keep this prayer guard for one week in a month. 4 prayer guards fill 4 weeks and this cycle repeats itself. Apart from that, let each participant pray the holy hour from 8 to 9 p.m. at home or in the place where they are.

The believers should alert the bishops and priests in writing or in person to the necessity of renouncing heresies as well as unity with the spirit of the present-day apostate Vatican.

You, Bishops of Hungary, have ideal conditions for making a heroic step and dissociating Yourselves from the heresies of the apostate Vatican. This will set a precedent for restoring the whole Catholic Church! Unless You make this step, You will be more responsible before the judgment seat of God than the bishops in the states where homosexuality was legalized. If You remain subject to the apostate Vatican in false obedience, You thus resist not only the law of God but also the state law of Hungary which rejects same-sex marriage!

This pastoral letter is a word of prophecy for all Hungary. God gives it to You for Your salvation! “Unless you repent, you will all perish!” (Lk 13:3).

Bestowing a blessing on all sincere Christians in the Hungarian nation,

 

+ Elijah

Patriarch of the Byzantine Catholic Patriarchate

Donetsk, 18 May 2015

 

+ Methodius OSBMr           +Timothy OSBMr

Secretary Bishops

 

see vkpatriarhat.org.ua/en/?page_id=9564

 

 

P.S.: We would like to ask Hungarian Christians for a translation of the text from English or from the Czech original into Hungarian and sending it out by mail to their friends who have at heart salvation of their souls and restoration of their nation.

 

Copies to:

 • Prime Minister and Government of Hungary
 • Priests, religious and Catholic believers of Hungary
 • Presidents of EU Members States
 • Bishops of EU Member States
 • MEPs
 • President and Government of the Russian Federation
 • Presidents and Governments of Ukraine and Belarus
 • Bishops of the Orthodox Church in Europe
 • Vatican Secretariat of State
 • Mass media in the EU

2014.11.07. 22:46 Idézet
Ha angyal ..
 
 
Ha angyal lennék hozzád szállnék
mosolyommal gyógyulást hoznék,
két kezemmel ölelnélek téged,
könnyeimmel boldogságot hoznék.
 
Ha friss esőben hullhatnék rád,
harmatos rózsának lehetnék illata,
sivatagnak élető igaz szép gyöngye,
Sötét estében én lehetnék a fény.
 
Neked énekelne az a kis tündér,
ki mosolyával gyógyítást kér,
neked illatozna az a szép rózsa,
boldogsághoz egy piciny szikra.

2014.11.07. 22:34 Idézet
Gyermeki álom
 
Édesanya a kenyeret sütötte. Nyújtózva pislákoltam még. A kishúgom a bölcsőben még jóízűen aludt. Édesapám egy nyomdában dolgozott, ő tartotta el a családot.
 
  - Ébredj kicsim! Elkésel az iskolából. – nézett rám mama.
 
 - Ébren vagyok már anya! Ma lesz az utolsó tanítási nap, mert 2 nap múlva karácsony! - ujjongtam egy tíz éves kislány örömével.
 
- Igen! Nagyon jó lesz! Majd együtt sütjük a mákos bejglit és a Jézuska hozza majd nekünk a karácsonyfát! – nevetett édesanya.
 
- Hoz nekünk majd ajándékot: nekem egy nagy babát és mesekönyvet, a kis húgomnak kissapkát és egy macit, édesanya neked egy szép ruhát, apának pedig új kalapot. – ábrándoztam örömmel, nevetve édesanyámnak.
 
- Jól van kicsim, de most gyorsan öltözz fel. A tízóraidat elkészítettem: szendvics és alma. Menj, mert még elkésel. – nógatott kedvesen.
 
Felvettem a nadrágom, meleg kötött pulóverem, és szép piros csizmám. Odamentem a lavorba készített tiszta vízben megmostam az arcom, megfésültem barna hosszú hajam. Beraktam a tízóraimat a táskába, megittam a reggeli kakaómat, puszit adtam anyának és elindultam az iskolába. A nap gyorsan telt el. S boldogan ujjongtunk, mikor a tanár néni kimondta azt a szót: vakáció!
 
Másnap süteményeztünk édesanyával: mákos bejglit, és mézes figurákat sütöttünk.
 
Mindnyájan boldogan vártuk a Jézuskát.
 
Eljött a várva várt este, a hó is leesett, fénye beterítette a csillagos eget. Karácsonyeste szokáshoz híven, szép ruhába öltözve, együtt a templomba a karácsonyi szent misére mentünk. Onnan hazaérve, tátott szájjal álltam, mert a Jézuska a szobába karácsonyfát hozott. Alatta a sok ajándék, mind reánk várt. Volt alatta: sapka, maci, baba, mesekönyv, édesanyának szép ruha, édesapának, pedig egy új kalap-  Minden mit kívántam a Jézuskától ott volt.
 
Álmomban! Arra ébredtem fel, hogy a fűtetlen szobában nagyon fázok.
 
- Asszony!! Megjöttem! Hozz vacsorát! – kiáltotta egy hang, és az nem volt más, mint az én apám.
 
        Kinyitottam lassan a szemem, orromban még éreztem a frissen, sült kenyér és bejgli illatát. Ránéztem a dióval, selyempapír díszített fenyőágra, összekulcsolt kezekkel, könnyes szemekkel imádkoztam: Édes Jézuska! Nem kérek ajándékot, ne hozz nekem babát, mesekönyvet sem kérek, csak boldogságot, szeretettet és egy karéj kenyeret adj nekünk.
 
Kinéztem  a csillagos égre, melyben legfényesebben egy csillagként egy kisgyermek imája szállt.
 

2011.03.06. 10:56 Idézet
  A hűség dicsérete
 
 

Ha fölmegyek a mennybe,
Hol minden röpke, könnyed,
Kezembe ád az Isten
Egy roppant képeskönyvet.

Mohón forgatni kezdem,
Szemem köve kigyullad,
Képekben látom benn a
Jelent, jövőt s a múltat.

Legtündöklőbben áll benn
A szent apostol: János,
Bíborban és aranyban,
Kertje is virágos.

- Miért ő a legszebb? - kérdem.
S az Úr - simítva orcám -
Azt mondja: - Mivel ő volt
Halálomig hű hozzám.

                                                                  Marica

Deres kövek közül
kibújt az új remény,
piciny hajnalharang
gyötrelmek éjjelén.
Fagyos hetek után
jött, mint a gyógyulás.
Azt mondja: lesz öröm,
lehet megújulás.

Lélek, ne csüggedezz!
Hallgass el, rút panasz!
Él még a szeretet.
Van Isten.
Lesz tavasz.


2011.03.06. 10:45 Idézet

Elnémult a zene.
Nincs többé tánc.
Készítsd fel lelked ember,
A SZENTIDŐ téged vár!

Ideje újra megfordulni!
Hamut szórni fejedre,
Hogy emlékezz mindig
Porrá váló nevedre.

Nézd a magányban küszködött.
Olajfák hegyén könnye véres!
Nem magáért verejtékezik.
Érted! Ki oly vétkes.

Nézd a keresztet!
A haldokló királyt.
Ki megfeszítve is,
Áldotta Izrael fiát.

Bűnük terhét ő cipelte.
A kereszt őt verte földre.
De tovább harcolt a szeretet,
S így a halált összetörte.

Szállj magadba ember!
A föld porába vezekelj!
S vigyázz, nehogy
A pokol listáján szerepelj!
                 

                                                                   Marica

   

                                                                    

                                                                   

 


2011.01.03. 15:38 Idézet

D.J Kri.aranyos és tisztelet tudó!


2010.08.30. 22:37 Idézet

Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt.
Egy nap egy ismerősével futott össze az utcán, aki azt mondta:
-Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
-Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielőtt bármit mondanál, szeretném, ha megfelelnél három kérdésre. Ezt hívják a tripla szűrőnek.
Az első szűrő az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit mondani akarsz igaz?
-Nem. - Válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és ...
-Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem. Most próbáljuk meg a második szűrőt, a Jóság szűrőjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
-Nem, épp ellenkezőleg ...
-Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szűrő még vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
-Nem igazán.
-Nos - vonta le a következtetést Szókratész - ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?


2010.08.30. 22:35 Idézet

 

Mindazt, Amit másoknak ADSZ, önmagadnak adod.
 Annak a farmernak, aki rendszeresen kukoricájával az első helyezést érte el az Állami Vetőmag-kiállításon, az volt a szokása, hogy megosztotta szomszédjaival a legjobb vetőmagkészletét. Amikor rákérdeztek, hogy miért teszi ezt, így válaszolt:
- Valójában önző érdekből. A szél ugyanis felkapja a virágport, és tábláról táblára hordja. Ha tehát a szomszédom hitványabb fajtát termeszt, az ő táblájáról érkező virágpor lerontaná az én állományomat. Ezért nagy súlyt fektetek arra, hogy a legjobb fajtát termesszék.
Mindazt, Amit másoknak ADSZ, önmagadnak adod!

2010.08.27. 16:51 Idézet
Helga

Óbecsei István

 

Szeressétek az öregeketNagyon szépen kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.
A reszkető kezű ősz apákat,
A hajlott hátú jó anyákat,
A ráncos és eres kezeket,
Az elszürkült, sápadt szemeket.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

Simogassátok meg a deres fejeket,
Csókoljátok meg a ráncos kezeket.
Öleljétek meg az öregeket,
Adjatok nekik szeretetet.
Szenvedtek ők már eleget,
A vigasztalóik ti legyetek.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

Ne tegyétek őket szűk odúkba,
Ne rakjátok őket otthonokba,
Hallgassátok meg panaszukat,
Enyhítsétek meg a bánatukat,
Legyen hozzájuk szép szavatok,
Legyen számukra mosolyotok.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

Ők is sokat küzdöttek értetek,
Amíg fölnevelkedtetek.
Fáradtak ők is eleget,
Hogy ti módosabbak legyetek.
Ők is elfogadtak titeket,
Amikor Isten közéjük éltetett.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

Ha majd az örök szeretet
Elhívja őket közületek,
Ti foglaljátok el helyüket,
Mert ti lesztek majd az öregek.
S mindazt, mit nekik tettetek,
Azt adják nektek a gyerekek.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.

 


[27-8] [7-1]

 
Szent Illés Webrádió
 
Számláló
Indulás: 2010-01-05
 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Ajánlott oldalak
 
Képtár
 
Egy kis játék

 

 

 

 
Abodi Harangszó
 1. Első szám
 2. Második szám
 
Karácsonyra

 

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******